Bilde til sistat.jpg

FRIGANOR

Luft og vann skaper godt inneklima

Med de beste agenturer i ryggen er Friganor AS en ledende leverandør av airconditioning og varmepumper til privatboliger, næringsbygg, industri, marine, offshore og teknisk kjøling.

Friganor flyttet inn i et næringsbygg på Bryn i 2017, der de ønsket å skape et profilerende og hyggelig kontormiljø for sine ansatte og kunder. De er stolte av sin lange historie, sine leverandører og produktene de selger, så det var viktig å la det komme inn i lokalet som en del av interiøret. En lounge sone sentralt i lokalet er rammet inn av demoprodukter som åpner for nysgjerrighet og dialog. Kursrom, møterom og cellekontorer har modulvegger i glass. De ble dekorert med en folie som illuderer damp som stiger opp. Luft og vann var gjennomgangstema. Historien vist i en tidslinje er et dekorelement sammen med profilfarger i blåtoner med et anstrøk av frisk orange. Indirekte belysning skaper ikke nok stemning, så litt hjelp av dekorlamper i glass med glødepærer, gir mer hygge og varme i sosiale soner.

”Tusen takk for all god hjelp. Vi er veldig fornøyde og trives så godt her!
Lykke til videre med nye prosjekter og alt du holder på med. Jeg er glad vi fikk til en god dialog, – gøy å samarbeide med deg,.”
— Ann-Monica Strømme Borhaug. Økonomi og Administrasjonssjef Friganor