_DSC2174- Low Res.jpg

Hydro Vender

Materialvalg i interiøret er en del av bedriftsprofileringen

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. FabLab Design fikk i oppgave å fornye resepsjonsområdet og lobby i hovedbygget i Drammensveien 260 i Oslo.
Det er et profilerende bygg for Hydro, der aluminium, stål, glass og stein var et naturlig materialvalg for bygget. Inngangspartiet åpner opp i et imponerende rom med stor takhøyde, mye lys og glass. Men disse materialene alene skaper sjelden hygge og lunhet, så her måtte vi skape et rom som ønsket velkommen inn og ga de ansatt og besøkende et sted de kunne sitte ned, vente eller jobbe utfra. Inngangspartiet må gi et positivt førsteinntrykk til kunder som kommer på besøk, og til leietakere i bygget, som skal oppleve dette rommet som en forlengelse av egne kontoret lokaler.
En dypere og varmere fargepallett ble valgt, myke materialer, ulltepper og tekstiler. Det store rommet ble delt opp i praktiske soner, om du ønsker å sitte i gruppe, skal jobbe eller bare tar en pause med en avis. En fleksibel innredning som er dekorativ også uten besøkende.
Selve teppet ble en del av smussmatten, brukt som et grafisk, dekorativt element, der stripene i teppet henter opp linjene i arkitekturen.

”Mote er som arkitektur: Det er et spørsmål om proporsjoner.”
— Coco Chanel
_DSC2153.jpg