_1040137.jpg

Skole / Lesesal

Høst hele året

Oslo Katedralskole er Norges eldste skole, med historie så langt tilbake som 1100- tallet. I dag holder skolen til i Ullevålsveien 31 i Oslo i et bygg fra 1902. Skolen har gjennomgått betydelige oppgraderinger de siste årene.

FabLab Design har vært involvert i etableringen av ny aula og ny kantine, oppussing av personalrom, rektors kontor, rektorsalen, gammelt bibliotek, nytt bibliotek, toaletter, møterom.

Skolen har nå fått en moderne lesesal med bord som kan settes sammen i mange variasjoner. Lesesalen er tatt flittig i bruk fra første dag, og fargene er holdt i samme palett som det nye biblioteket, med innslag av rødt og oransje. Et stort og vakkert lønnetre har fått plass på lesesalen for å innby til ro og fordypning.

”Vi har samarbeidet i flere prosjekter. Siv er en god rådgiver og samtidig lydhør for ideer og innspill fra oppdragsgiver gjennom hele prosessen fra idé til ferdig resultat. Siv har bakgrunn i Feng Shui, noe som gjenspeiles i harmoniske interiørløsninger på Oslo Katedralskole. ”
— Eilif Holte, Stiftelsen Oslo Katedralskole
_1040092.jpg