Trivsel er undervurdert. Det er god investering å skape et godt arbeidsmiljø.

_DSC6683-Edit-2.jpg

En bedre organisert arbeidsplass gir økt produktivitet og kreativitet. Opplevelse av mestring og kontroll, som igjen gir mer overskudd, mindre stress og bedre helse.

Unike løsninger krever sterk strategisk forankring, god kommunikasjon i idéfasen og kontroll på alle ledd i byggeprosessen helt frem til ferdigstillelse.

Trygt, rimelig og effektivt.

Fablab Design er allsidig men har særlig kompetanse på renovering av fredede bygg, skreddersydde interiørløsninger, møbeldesign og kunstutsmykning. Vi tør å tenke utenfor boksen og trendene. Ser på hvert nytt oppdrag som en utfordring og spiller på lag med kunden for å forankre de gode løsningene.

Siv Amundsen-Lack : CEO, Designer, Interiørarkitekt

Siv Amundsen-Lack: CEO, Designer, Interiørarkitekt

Siv Amundsen-Lack har lang erfaring fra interiørdesign, grafisk design, reklameutvikling og merkevarebygging, og er spesialist på strategisk design og interiørpsykologi. Hun har hjulpet mange bedrifter med å finne sin identitet ved hjelp av interiørarkitektur og profilerende elementer. 

Det er begrensende å si at Siv jobber med interiør. Da hun startet FabLab Design i London i 2001, skapte hun et kreativt laboratorium der hun kunne samle og videreutvikle sin kompetanse. Det har vokst til å bli et design studio som leverer interiørløsninger basert på grunnleggende teorier innen interiørarkitektur, strategisk design, kommunikasjon (NLP) og interiørpsykologi (Feng Shui). Visjonær og handlekraftig:  Hun hjelper dere å utvikle innovative ideer og løsninger, som også er mulig å gjennomføre.

Hun er opptatt av å analysere og bruke design for å skape harmoni og positivitet, øke kreativiteten og produktiviteten for bedriftene og ro i sjelen privat. Det er viktig at designløsningene tar hensyn til originalarkitektur, materialer og farger, at livskvalitet overstyrer det estetiske. Interiøret kan brukes aktivt og manifestere verdier og mål en bedrift setter for fremtiden. Interiøret viser hvem vi er, men kan også hva vi kan å bli.  

BAKGRUNN 

Siv Amundsen-Lack er utdannet innen grafisk design, markedsføring og økonomi. Hun har jobbet som Art Director i internasjonale reklamebyråer og startet Headline Reklamebyrå AS i Oslo i 1990. Her utviklet hun reklamekampanjer for Apple, Interflora, Aller Gruppen, Justisdepartementet, Samferdselsdepartementet for å nevne noen. Hun flyttet til London i 1998 og fordypet seg der i fagområdene interiørdesign og interiørpsykologi for næringslivet. Som et resultat av dette startet hun FabLab Design i 2001. Etter 10 år i London etablerte hun seg igjen i Oslo med familien.

Ranveig Valkvæ Seierstad : Prosjektleder, Interiørarkitekt

Ranveig Valkvæ Seierstad: Prosjektleder, Interiørarkitekt

Det er nødvendig å kunne sjonglere mange oppgaver i Fablab Design. Rannveig har flere unike egenskaper som gjør at hun klarer å ha oversikt og kontroll på prosjekter samtidig som hun bidrar til å utvikle de gode løsningene. Hun holder styr på de mest kompliserte elementlister og regneark, så kundene kan føle seg trygge på at budsjetter og fremdriftsplanene er under kontroll.

Rannveig er engasjert og løsningsorientert, og vet at god kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Hun er vant med å ha mange baller i lufta og synes det er moro å kunne samle de på en strukturert måte. Med flerårige bakgrunn som interiørarkitekt i eget firma innehar Rannveig solid kompetanse på konseptutvikling og prosjektledelse.

Hun er en metodisk prosjektleder som raskt setter seg inn i nye oppgaver og utfordringer. Hun setter alltid kunden i fokus, er kreativ for å få til et optimalt resultat, og har god endringskompetanse. Hun leverer alltid høy kvalitet innenfor prosjektets økonomiske rammer.

BAKGRUNN 

Rannveig har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo inkludert grunnfag i Psykologi og videre til Interiørutdannelse og prosjektledelse på BI. Hun har jobbet som sensor på Norges Kreative Fagskole og ble partner i Interiørfirma 4Rom i 2003. Der ledet hun prosjekter for kunder som Rambøll Oil and Gas, Centerpoint, Barentssekretariatet og På Håret Frisør.

Anh Nguyen : Interiørarkitekt BA

Anh Nguyen: Interiørarkitekt BA

Anh vokste opp i en familie hvor faren var arkitekt og bestefaren snekker. Siden hun var svært ung, har Anhs lidenskap og lærevilje for arkitektur og design fått støtte og oppmuntring. Hun har arvet et godt øye for detaljer og en innstilling om at presisjon i arbeidet er essensielt. Dette har hatt stor innflytelse på hennes øye for arkitektur og design. En multikulturell oppvekst og utdannelse har også utviklet hennes forståelse av skjematisk design. Anh tar personlige hensyn når hun designer, og ønsker å skape et godt møte mellom funksjonalitet og harmoni for kunden, gjennom hele designkonseptet. Anh er energisk og pliktoppfyllende fra A til Å og håndterer alt fra design av møbler, tekniske arbeidstegninger til produksjonsgjennomføring innen tidsfristene som gis. Hun tilfører alltid det lille ekstra som gjør at resultatet blir unikt.

Anh er en fokusert og dedikert lagspiller, som aller helst vil gjøre jobben ferdig før hun tar pause.

BAKGRUNN

Anh utdannet seg i San Francisco, hvor hun studerte bachelor grad i grafisk design og interiørarkitektur, med spesialisering i turisme og kommersiell design. Utdannelsen hennes sørger for et solid grunnlag innen dokumentutkast, designprosess og presentasjoner. Anh jobber som brand manager og interiørdesigner for restauranter og små kontorer i og rundt Oslo.

Marie Landsverk : Interiørarkitekt MA

Marie Landsverk: Interiørarkitekt MA

Marie har interiørarkitektur utdannelsen fra Dublin i Irland. Hun har en bred kompetanse innenfor digitale programmer som ArchiCad og Adobepakken. Hun kan jobbe på BIM platformer som er nyttig når Fablab når vi jobber på store prosjekter med arkitektkontorer og entreprenører. Hun liker å jobbe allsidig med prosjekter som byr på variert arbeid med nye og  spennende utfordringer. Marie har bred erfaring med koordinering av prosjekter og utarbeidelse av tilbud samt kommunikasjon med samarbeidspartnere og kunder.

Marie er både kreativt og nytenkende, trives med å jobbe selvstendig og i samarbeid med andre i et team. Vi har stor glede av hennes gode arbeidsmetoder som ligger i blodet fra tiden i Beerenberg-konsernet der hun har vært med på å tegne nyskapende interiør og serviceløsninger for olje- og gassindustrien. Hun er genuint opptatt av å forstå de menneskene som skal levere og bruke tjenestene hun er med på å lage. Om det skal bli gode løsninger må man ta utgangspunkt i deres behov og forutsetninger. Hun har fokus på møte mellom tjenester og mennesker og tror at nøkkelen ligger her. Gode design tjenester er en komplett opplevelse som forholder seg til brukeren og alle modus de er gjennom underveis i opplevelsen av rommet.

BAKGRUNN 

Master innen Interiør Design/Arkitektur, hvor tre år ble tatt ved Griffith College i Dublin, og to ved Norges Kreative Fagskole. Tidligere arbeidserfaring innen kundebehandling og service, med ansvarshavende posisjoner. Strukturert, godt humør, positiv, disiplinert og målbevisst. Er initiativrik og mestrer Multitasking godt. Marie stiller sterkt med sin kompetanse innenfor teknisk tegning og materialutforming.

Milla Amundsen-Lack : Praktikant

Milla Amundsen-Lack: Praktikant

Milla er en energisk design student, som kaster seg inn i nye oppgaver med liv og lyst.  Hun har alltid nye ideer og innfallsvinkler som utvikler og bidrar positivt til prosjektene hun jobber på. Milla har alltid elsket å tegne og lage ting og helst finne ut hvordan ting fungerer. Milla er født inn i en kreativ familie, oppvokst i London der hun tidlig ble inspirert av mulighetene i denne kunst og kulturmetropolen. Milla er kreativ og løsningsorientert. Hun er aktiv og står tidlig opp om morgenen for å få mest ute av dagen. Hun er ivrig på nye utfordringer og vil alltid lære mer og løse nye problemstillinger. Milla går nå på Studiespesialisering med formgivning på Elvebakken videregående, men har kommet inn på NABA Belle de Arte i Milano fra høsten 2018. Med dagens digitale kommunikasjonsmuligheter vil Milla fortsatt kunne være med i team Fablab selv med base sør i Europa.

Russell Lack : Konsulent, forretnings-og partnerutvikling

Russell Lack: Konsulent, forretnings-og partnerutvikling

Russell har over 20 års erfaring med bedriftsrådgivning på tvers av bransjer innen digitale medier, teknologi og markedsføring. Kompetansen omfatter digitale forretningsmodeller, strategi og gjennomføring, konseptutvikling og optimalisering av forretningsprosesser.

Russell hjelper klienter med å omforme forretningsutfordringer til målorienterte og målbare programmer rettet mot å forbedre prosesser for salg, markedsføring og forretningsutvikling. For å gjøre dette bruker han sin kjernekompetanse i området hvor strategi møter implementering, og han kombinerer analyse og refleksjon med en handlingsorientert tilnærming. Han er komfortabel med å håndtere komplekse problemstillinger og bygge bro mellom ulike profesjoner i en organisasjon eller i et samarbeid.

BAKGRUNN

Russell er opprinnelig engelsk, snakker flytende norsk, og har en MBA fra BI Handelshøyskolen i Oslo.  I Fablab jobber Russell med digitalisering av prosjektprosesser, samt arbeider med forretnings-og partnerutvikling.